İLKELERİM : Bunu yapmak zaman alsa da sadece denediğim tarifleri, onlara ait fotoğrafları ve doğru ölçüleri vereceğim
7 Nisan 2010 Çarşamba
KEREVİZ SAPI KAVURMASI
Yarım demet kereviz sapı vardı, kendime bir tabak yemek yaptım, mükemmel oldu.
Malzemeler:
1/2 demet kereviz sapı
2 adet taze sarımsak
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 adet yumurta
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı:
Zeytinyağında doğradığımız kereviz saplarını ve ince kesilmiş sarımsakları kavuruyoruz.
Beyaz peyniri ufalıyoruz. Yumurta ve beyaz peyniri katıp yumurta pişene kadar karıştırıyoruz.
Sonuç; mükemmel bir tat, güzel bir rejim yemeği
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder